Klantcases

Een professionele uitstraling én goed vindbaar

Nettie v. Zetten, Van Zetten Hefbruggen

“Als specialist in de verkoop en revisie van Stertil-KONI hefbruggen houden wij ons graag bezig met ons vak. Een goede en professionele uitstraling vinden wij daarbij erg belangrijk.”

Lees meer

Vecomach, van reactief naar proactief marktdenken

Mart Verbruggen, DGA:

Vecomach Metaalbewerking is expert in maakdelen en assemblages. Als toeleverancier voor machinebouwers in met name de agrarische sector, geniet Vecomach grote bekendheid.

Lees meer

TOS Outsourcing, internationale karakter benadrukken

Frans Hendriksen en Erik de Bruijn:

“Met Technical Outsource Solutions (TOS bv) bieden wij productiebedrijven oplossingen op het gebied van fabricage en assemblage van metalen producten/constructies, door producten met hoge arbeidskosten

Lees meer

Bodijn, strategie vertaald naar nieuwe website

Jan Wasserman, DGA:

“Als machinebouwer heb je doorgaans minder verstand van zaken als marketing, relatie- en database, inrichten en onderhouden van een website, nieuwsbrieven maken et cetera”, zegt Jan Wasserman van Bodijn Machinewerken uit ‘s-Gravenzande.

Lees meer

ITEQ, voorsprong in online communicatie

Marloes ter Horst, management ass.:

“ITEQ Industries was op zoek naar online marketing expertise en ondersteuning bij de uitvoerende werkzaamheden. Een van de marketing instrumenten die wij actief wilden gaan inzetten, was e-mail marketing.”

Lees meer

PKM, naar effectieve online en offline communicatie

Frank Oosterbroek, adjunct directeur:

“Voor de PKM is Theo van Os al sinds de start van Van Os Marketing direct betrokken bij de advisering en realisering van onze online en offline communicatie plannen.”

Lees meer

Persoonlijk kennismaken?